Оглас за вработување во КРОМБЕРГ & ШУБЕРТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Битола: Доставувач на материјали на производна линија | Правдико

Правдико

   

Оглас за вработување во КРОМБЕРГ & ШУБЕРТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Битола: Доставувач на материјали на производна линија

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

Отворена работна позиција во КШМК

ДОСТАВУВАЧ НА МАТЕРИЈАЛИ НА ПРОИЗВОДНА ЛИНИЈА

Припаѓа во Одделот за логистика. Одговара пред Водачот на смена во магацин. Работните обврски вклучуваат но не се органичени на:

 • Сместување на суровини на сталажи во магацините
 • Транспортирање на материјали низ магацините со помош на дигалка или виљушкар
 • Дистрибуција на материјали на производните линии
 • Работа со скенер

Услови:

 • Способност за следење на инструкции и тимска работа
 • Подготвеност за работа во три смени
 • Интензивна физичка активност, добар вид и препознавање на различни нијанси на боја

Општи барања:

 • Завршено средно образование
 • Претходно искуство со работа во магацин
 • Претходно искуство  со работа во 3 смени
 • Способност за обрнување внимание на детали

We offer:

 • Full support of a fast growing international corporation
 • Stability and self-actualization
 • Possibility for further professional growth
 • Good working conditions

For more detailed information please refer to www.kroschu.com section CAREER

If you find the position interesting and you match the requirements, please send your cover letter and your professional CV in English language to career@ksmk.kroschu.com

Only complete applications will be taken in consideration.

DEADLINE 28 NOVEMBER 2016

За повеќе информаци посетете ја следната веб страница: www.kroschu.com, поле:CAREER

Ако сте заинтересирани  за позициијата и вашиот профил одговара на барањата, ве молиме испратете го вашето мотивациско писмо и биографија на англиски јазик на career@ksmk.kroschu.com

Само потполни апликации ќе бидат земени во предвид

РОК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ ДО 28 НОЕМВРИ 2016

Партнери на Правдико