Оглас за вработување во КРОМБЕРГ & ШУБЕРТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Битола: Градинар | Правдико

Правдико

   

Оглас за вработување во КРОМБЕРГ & ШУБЕРТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Битола: Градинар

© Copyright 2020 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

Отворени работни позиции во КШМК

ГРАДИНАР

Припаѓа во Одделот за Човечки ресурси.

Директно одговара пред Одговорниот за безбедност и заштита при работа. Работните обврски вклучуваат но не се органичени на:

 • Наводнување на тревни површини со систем со прскалки како и рачно наводнување каде нема инсталиран систем;
 • Машинско косење на тревните површини со трактор / косилка во зависност од периодот (интензивен раст или период на хибернација);
 • Косење на непристапните места за косилка со рачна моторна косилка (тример);
 • Третирање и одржување на тревата со соодветни препарати;
 • Редовно машинско како и рачно чистење на пристапните патеки околу фабриката во зимскиот период од годината;

Општи барања

 • Диплома за завршено основно образование
 • Способност за работа на отворено на високи и ниски температури
 • Редовност, одговорност и дисциплина
 • Структуиран и систематски пристап

We offer

 • Full support of a fast growing international corporation
 • Stability and self-actualization
 • Possibility for further professional growth
 • Good working conditions

If you find the position interesting and you match the requirements, please send your cover letter and your professional CV in English language to career@ksmk.kroschu.com

Only  shortlisted candidates will be contacted for an interview .

APPLICATION DEADLINE 25 MAY 2021

Ако сте заинтересирани за позициијата и вашиот профил одговара на барањата, ве молиме испратете го вашето мотивациско писмо и биографија на англиски јазик на career@ksmk.kroschu.com

Само кандидате кои ќе влезат во потесен избор ќе бидат контактирани и повикани на интервју.

РОК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ ДО 25 МАЈ 2021

Партнери на Правдико