Оглас за вработување во КРОМБЕРГ & ШУБЕРТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Битола: Оператор за испорака и достава | Правдико

Правдико

   

Оглас за вработување во КРОМБЕРГ & ШУБЕРТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Битола: Оператор за испорака и достава

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

Отворени работни позиции во КШМК

ОПЕРАТОР ЗА ИСПОРАКА И ДОСТАВА

Припаѓа во Одделот за логистика. Одговара пред Водачот на смена во магацин.

Работните обврски вклучуваат но не се органичени на:

 • Товарање и истоварање на камионите за превоз и контејнерите за испорака
 • Превземање на готовите производи од производство
 • Регистрирање на готовите производи
 • Пакување и етикетирање на производите за испорака
 • Подготовка на производите  за испорака

Потребни квалификации:

 • Претходно искуство со работа во магацини
 • Претходно искуство со работа во 3 смени
 • Способност за обрнување внимание на детали

Општи барања

 • Одлични организаторски способности
 • Способност за тимска работа
 • Средно завршено образование
 • Способност за следење инструкции
 • Редовност, одговорност и дисциплина
 • Скенирање и следење на производите
 • Поседување на лиценца за управување на виљушкар ќе се смета за предност

We offer

 • Full support of a fast growing international corporation
 • Stability and self-actualization
 • Possibility for further professional growth
 • Good working conditions

If you find the position interesting and you match the requirements, please send your cover letter and your professional CV in English language to career@ksmk.kroschu.com

Only complete applications will be taken in consideration.

DEADLINE 10 JANUARY 2018

Ако сте заинтересирани  за позициијата и вашиот профил одговара на барањата, ве молиме испратете го вашето мотивациско писмо и биографија на англиски јазик на career@ksmk.kroschu.com

Само потполни апликации ќе бидат земени во предвид

РОК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ ДО 10 ЈАНУАРИ 2018

Партнери на Правдико