Правдико

   

Оглас за вработување во КРОМБЕРГ & ШУБЕРТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Битола: Оператор за подесување на алати

© Copyright 2018 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

Отворени работни позиции во КШМК

ОПЕРАТОР ЗА ПОДЕСУВАЊЕ НА АЛАТИ

Tool-Setter Maintenance

Припаѓа во Одделот за производство, во делот за одржување. Одговара директно пред Раководителот на одржување.

Работните обврски вклучуваат но не се органичени на:

 • Проверка на механичката состојба на алатите
 • Организирање на резервни делови
 • Учество во подобрување на организацијата и комуникацијата со другите сектори
 • Обезбедување достапност на алатите за потребите на сите оддели
 • Проверка на безбедноста на алатките и почитување на стандардите и процедурите во компанијата

Потребни услови:

 • Искуство и претходна работа со електрични и механички алати од мин.2години
 • Претходно искуство и работа со „5Ѕ“ и „8D“
 • Основно познавање на англиски јазик

Општи барања

 • Завршено средно образование (технички струки)
 • Способност за следење раб.инструкции
 • Способност за носење самостојни одлуки
 • Способност за идентификација на „слаби“ точки во производство

We offer

 • Full support of a fast growing international corporation
 • Stability and self-actualization
 • Possibility for further professional growth
 • Good working conditions

For more detailed information please refer to www.kroschu.com section CAREER

If you find the position interesting and you match the requirements, please send your cover letter and your professional CV in English language to career@ksmk.kroschu.com

APPLICATION DEADLINE 15 SEPTEMBER 2018

За повеќе информаци посетете ја следната веб страница: www.kroschu.com, поле:CAREER

Ако сте заинтересирани  за позициијата и вашиот профил одговара на барањата, ве молиме испратете го вашето мотивациско писмо и биографија на англиски јазик на career@ksmk.kroschu.com

РОК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ ДО 15 СЕПТЕМВРИ 2018

Партнери на Правдико