Оглас за вработување во КРОМБЕРГ & ШУБЕРТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Битола: Оператор за подесување на алати | Правдико

Правдико

   

Оглас за вработување во КРОМБЕРГ & ШУБЕРТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Битола: Оператор за подесување на алати

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

Отворени работни позиции во Кромберг & Шуберт Македонија Бт ДООЕЛ – Подружница Илинден (КШМК-Ил) – Скопје

In Macedonia, in the Skopje region, KROMBERG & SCHUBERT for their production needs, employs up to 2.000 workers.

Во Македонија, во Скопскиот регион, KROMBERG & SCHUBERT за своите производствени потреби, вработува до 2.000 вработени.

Нашата  компанија бара кандидат  кој ќе стане дел од нашиот тим за следната  работна  позиција:

ОПЕРАТОР ЗА ПОДЕСУВАЊЕ НА АЛАТИ

Tool-Setter Maintenance

Припаѓа во Одделот за производство, во делот за одржување. Одговара директно пред Раководителот на одржување.

Работните обврски вклучуваат но не се органичени на:

 • Проверка на механичката состојба на алатите
 • Организирање на резервни делови
 • Учество во подобрување на организацијата и комуникацијата со другите сектори
 • Обезбедување достапност на алатите за потребите на сите оддели
 • Проверка на безбедноста на алатките и почитување на стандардите и процедурите во компанијата

Потребни услови:

 • Искуство и претходна работа со електрични и механички алати од мин. 2години
 • Претходно искуство и работа со „5Ѕ“ и „8D“
 • Основно познавање на англиски јазик

Општи барања

 • Завршено средно образование (технички струки)
 • Способност за следење раб.инструкции
 • Способност за носење самостојни одлуки
 • Способност за идентификација на „слаби“ точки во производство

We offer

 • Full support of a fast growing international corporation
 • Stability and self-actualization
 • Possibility for further professional growth
 • Good working conditions

For more detailed information please refer to www.kroschu.com section CAREER

If you find the position interesting and you match the requirements, please send your cover letter and your professional CV in English language to career@ksmk-bt.kroschu.com

APPLICATION DEADLINE 30 JULY 2023

За повеќе информаци посетете ја следната веб страница: www.kroschu.com, поле: CAREER

Ако сте заинтересирани  за позициијата и вашиот профил одговара на барањата, ве молиме испратете го вашето мотивациско писмо и биографија на англиски јазик на career@ksmk-bt.kroschu.com

РОК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ ДО 30 ЈУЛИ 2023

Партнери на Правдико