Оглас за вработување во КРОМБЕРГ & ШУБЕРТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Битола: Работник во одржување на производни табли | Правдико

Правдико

   

Оглас за вработување во КРОМБЕРГ & ШУБЕРТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Битола: Работник во одржување на производни табли

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

Отворени работни позиции во КШМК

РАБОТНИК ВО ОДРЖУВАЊЕ НА ПРОИЗВОДНИ  ТАБЛИ

Одговара пред Водачот на група во одржување. Изведува стручна механичка работа во делот на одржување, поправки и инсталација на сите механички системи , машини и опрема.

Секојдневните работни обврски вклучуваат но не се ограничени на:

 • Сечење, мерење и составување на таблите за производство
 • Изработка, поправки и модификации на таблите за производство и останатите придружни елементи
 • Составување, изработка и мерење на сталажите за поставување на материјалите за производство
 • Инсталација, монтирање, демонтирање и одржување на машините во објектот
 • Превентивно и редовно одржување на опремата и машините за работа
 • Монтирање, позиционирање, зацврствување и поврзување на делови од опремата, користејќи разновидни рачни и електрични алати
 • Лемење, дупчење, зачепување, жлебување и идентификација на дупки за шрафови, користејќи преси за дупчење и подвижни дупчалки

Потребни услови:

 • Завршено средно образование (технички струки);
 • Претходно работно искуство во областа од мин. 2 год
 • Основно познавање на англиски јазик

Општи барања

 • Способност за работа во 3 смени
 • Способност за читање и следење на работни инструкции
 • Тимски дух и одговорност
 • Добри организациски способности

We offer

 • Full support of a fast growing international corporation
 • Stability and self-actualization
 • Possibility for further professional growth
 • Good working conditions

If you find the position interesting and you match the requirements, please send your cover letter and your professional CV in English language to career@ksmk.kroschu.com

Only  shortlisted candidates will be contacted for an interview .

APPLICATION DEADLINE 05 DECEMBER 2022

Ако сте заинтересирани за позициијата и вашиот профил одговара на барањата, ве молиме испратете го вашето мотивациско писмо и биографија на англиски јазик на career@ksmk.kroschu.com

Само кандидате кои ќе влезат во потесен избор ќе бидат контактирани и повикани на интервју.

РОК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ ДО 05 ДЕКЕМВРИ 2022

Партнери на Правдико