Оглас за вработување во КРОМБЕРГ & ШУБЕРТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Битола: | Правдико

Правдико

   

Оглас за вработување во КРОМБЕРГ & ШУБЕРТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Битола: Работник во одржување на производни табли

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

Отворени работни позиции во КШМК

РАБОТНИК ВО ОДРЖУВАЊЕ НА  ПРОИЗВОДНИ  ТАБЛИ

Одговара пред Водачот на група во одржување. Изведува стручна механичка работа во делот на одржување, поправки и инсталација на сите механички системи , машини и опрема.

Секојдневните работни обврски вклучуваат  но не се ограничени на:

 • Сечење, мерење и составување на таблите за производство
 • Изработка, поправки и модификации на таблите за производство и останатите придружни елементи
 • Составување, изработка и мерење на сталажите за поставување на материјалите за производство
 • Инсталација, монтирање, демонтирање и одржување на машините во објектот
 • Превентивно и редовно одржување на опремата и машините за работа
 • Монтирање, позиционирање, зацврствување и поврзување на делови од опремата, користејќи разновидни рачни и електрични алати
 • Лемење, дупчење, зачепување, жлебување и идентификација на дупки за шрафови, користејќи преси за дупчење и подвижни дупчалки

Потребни услови:

 • Завршено средно образование (технички струки);
 • Претходно работно искуство во областа од мин. 2 год
 • Основно познавање на англиски јазик

Општи барања

 • Способност за работа во 3 смени
 • Способност за читање и следење на работни инструкции
 • Тимски дух и одговорност
 • Добри организациски способности

We offer

 • Full support of a fast growing international corporation
 • Stability and self-actualization
 • Possibility for further professional growth
 • Good working conditions

For more detailed information please refer to www.kroschu.com section CAREER

If you find the position interesting and you match the requirements, please send your cover letter and your professional CV in English language to career@ksmk.kroschu.com

Only applications submitted within the deadline will be taken in consideration.

APPLICATION DEADLINE 05 SEPTEMBER 2016

За повеќе информаци посетете ја следната веб страница: www.kroschu.com, поле:CAREER

Ако сте заинтересирани за позициијата и вашиот профил одговара на барањата, ве молиме испратете го вашето мотивациско писмо и биографија на англиски јазик на career@ksmk.kroschu.com
Само апликации испратени во рокот ќе бидат земени во предвид.

РОК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ ДО 05 СЕПТЕМВРИ 2016

Партнери на Правдико