Оглас за вработување во КРОМБЕРГ & ШУБЕРТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Битола: Техничар во одржување | Правдико

Правдико

   

Оглас за вработување во КРОМБЕРГ & ШУБЕРТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Битола: Техничар во одржување

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

Отворени работни позиции во КШМК

ТЕХНИЧАР ВО ОДРЖУВАЊЕ

Припаѓа во Одделот за производство. Му одговара на  Раководителот на одржување. Секојдневните работни обврски вклучуваат но не се ограничени на :

 • Изведува поправка и инсталација на електричните системи, машини и опрема; Одговорен е за составување, инсталирање, тестирање и одржување на електронските жици, опрема, уреди, апарати и направи, со употреба на рачни или електронски алатки.
 • Врши инспекција на електричните системи, опремата и деловите кои би можеле да бидат причинители на дефекти и несреќи; Ги детерминира потребите од прилагодување и поравки со цел да се обезбеди усогласеност со прифатените стандарди и кодови во компанијата.
 • Учествува во инсталација, демонтажа и одржување на машинеријата во објектот.
 • Врши превентивно и планирано одржување на опремата.
 • Врши идентификација на проблемите и поправка на машините во објектот.
 • Се грижи за одржувањето и безбедноста на алатите.
 • Ја чисти и одржува околината на работното место.
 • Задолжен е за исклучување и заклучување на опремата кога таа не е во употреба.

Општи барања:

 • Завршено средно образование (машински или електро струки)
 • Работно искуство во областа мин.3 години
 • Способност за следење инструкции и читање работни упатство
 • Способност за работа на висина

We offer

 • Full support of a fast growing international corporation
 • Stability and self-actualization
 • Possibility for further professional growth
 • Good working conditions

If you find the position interesting and you match the requirements, please send your cover letter and your professional CV in English language to career@ksmk.kroschu.com

Only shortlisted candidates will be contacted for an interview .

APPLICATION DEADLINE 16 MARCH 2018

Ако сте заинтересирани за позициијата и вашиот профил одговара на барањата, ве молиме испратете го вашето мотивациско писмо и биографија на англиски јазик на career@ksmk.kroschu.com

Само кандидате кои ќе влезат во потесен избор ќе бидат контактирани и повикани на интервју.

РОК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ ДО 16 МАРТ 2018

Партнери на Правдико