Оглас за вработување во КРОМБЕРГ & ШУБЕРТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Битола: Техничар за одржување на тест-табли | Правдико

Правдико

   

Оглас за вработување во КРОМБЕРГ & ШУБЕРТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Битола: Техничар за одржување на тест-табли

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

Отворени работни позиции во КШМК

ТЕХНИЧАР ЗА ОДРЖУВАЊЕ НА ТЕСТ-ТАБЛИ

ETB Maintenance Technician

Припаѓа во Одделот за Идустриски инженеринг. Одговара пред Водачот на тим за одржување на тест-табли. Секојдневните работни обврски вклучуваат но не се ограничени на:

 • Инсталирање и промена на тест-модулите, како и делови за тест-модулите
 • Одржување и поправки на таблите за тестирање и модулите согласно стандардите во компанијата
 • Планирање и вршење на редовно одржување и поправки на тест-таблите
 • Одржување на податоци за квалитет (одржување, поправки, време на застој)
 • Врши проверка на модулите и резервните делови

Потребни услови:

 • Искуство и претходна работа со електрични алати и направи
 • Способност за работа со компјутери (Excel и PowerPoint)
 • Работно познавање на англиски јазик

Општи барања:

 • Завршено средно образование (технички струки)
 • Претходно работно искуство од мин.2год.во одржување
 • Тимски дух
 • Способност за следење раб.инструкции

We offer

 • Full support of a fast growing international corporation
 • Stability and self-actualization
 • Possibility for further professional growth
 • Good working conditions

For more detailed information please refer to www.kroschu.com section CAREER

If you find the position interesting and you match the requirements, please send your cover letter and your professional CV in English language to career@ksmk.kroschu.com

Only shortlisted candidates will be contacted for an interview.

DEADLINE 28 NOVEMBER 2016

За повеќе информаци посетете ја следната веб страница: www.kroschu.com, поле:CAREER

Ако сте заинтересирани за позициијата и вашиот профил одговара на барањата, ве молиме испратете го вашето мотивациско писмо и биографија на англиски јазик на career@ksmk.kroschu.com

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен избор ќе бидат контактирани и повикани на интервју.

РОК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ ДО 28 НОЕМВРИ 2016

Партнери на Правдико