Правдико

   

Оглас за вработување во КРОМБЕРГ & ШУБЕРТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Битола: Оператор во производство

© Copyright 2018 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

Отворени работни позиции во КШМК

ОПЕРАТОР ВО ПРОИЗВОДСТВО

ПРОСЕЧНА ПЛАТА 18.000МКД-20.000МКД +БОНУСИ+ХРАНА+ПРЕВОЗ+К15

Припаѓа во Одделот за производство. Одговара пред Водачот на група на производна линија. Работните обврски вклучуваат но не се органичени на:

 • Работа на производна линија во стоечка положба.
 • Интензивна активност со рацете,  способност за повторувачки движења, добар вид и препознавање на различни нијанси на боја на жиците.
 • Работа со транспортни колички, алати за сечење, мерни инструменти, итн.
 • Способност за следење на инструкции за работа и работни упатства.
 • Прецизност и точност во извршувањето на работните задачи.

Услови:

 • Тимска  работа.
 • Подготвеност за работа во три смени.
 • Претходно работно искуство во производствена компанија  ќе се смета.

Што нудиме?

 • Стабилна работа
 • Редовни примања
 • Осигурани на полно работно време
 • Платен превоз
 • Платен топол оброк од првиот ден
 • Редовни бонуси за редовност и ефикасност
 • Платен минат труд
 • Чисти и климатизирани услови за работа
 • Годишен колективен одмор
 • Можност за напредок
 • Просечна плата за оператор: од 18.000,оо МКД до 20.000,оо МКД со редовно покачување
 • Исплата на регрес за годишен одмор

Општи барања

Не е потребна стручна подготовка.
Способност за  читање на работни упатства и извршување на основните математички операции.
Инвестирај во Твојата иднина !

Придружини се на тимот што постојано напредува

Пополни го формуларот подолу и аплицирај за позицијата Оператор во производство веднаш !

Апликација за работа: Оператор во производтсво

  Лични податоци

 • Работно искуство (ве молиме наведете ги последните три)

 • Познавање на јазици (ве молиме наведете ги јазиците и нивото на познавање)

 • Познавање на работа со компјутери (ве молиме наведете кој програм и кое ниво)

 • Останати информации

 • Со испраќање на оваа апликација изјавувате дека информациите наведени од ваша страна се вистинити. Со давање на личните податоци во овој формулар на КРОМБЕРГ & ШУБЕРТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Битола, давате дозвола истите да се обработат и архивираат во датабазата за персонал со цел да добиете работно место во КРОМБЕРГ & ШУБЕРТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Битола.
 

Верификација

Партнери на Правдико