Победници на натпреварот на студентски есеи – април 2014 | Правдико

Правдико

   

Победници на натпреварот на студентски есеи – април 2014

© Copyright 2020 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

Вториот  натпревар на студентски есеи организиран од страна на слободната асоцијација “Тројка” составена од Институтот за истражување и европски студии – Битола, порталот за право ПРАВДИКО и организацијата “Students for Liberty” – Macedonia, после разгледувањето на сите есеи кои ги добивме во нашата редакција, и нивно поединечно оценување се одлучи:

ПОБЕДНИЦИ НА ВТОРИОТ НАТПРЕВАР НА СТУДЕНТСКИ ЕСЕИ СЕ:

прво место милорад

даниел второ место

трето место рената

Победниците добиваат книга и “Certificate of excellence” од страна на “Troiкa”. Останатите есеи коишто добија позитивна рецензија, заедно со наградените, ќе бидат објавени во зборникот на есеи кој ќе излезе наскоро.

Партнери на Правдико