Правдико

   

Почетна обукa во Акaдемијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев“

© Copyright 2020 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

Согласно објавената Ранг листа на слушатели на почетна обука во Академијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев“ бр. 07-51/4 од 26.01.2017 година, се известуваат слушателите на почетна обука дека теоретската настава ќе почне на 1 март 2017 година со модул 1 кој согласно Програмата за теоретската настава ги опфаќа граѓанското материјално и процесно право, трговското право, уставното право, управното право и информатичките технологии и правно истражување. Програмата за теоретската настава и распоредот на часови дополнително ќе бидат објавени.

Партнери на Правдико