Полагањето на психолошкиот тест од приемниот испит за VI генерација на кандидати за судии и јавни обвинители на Академија за судии и јавни обвинители „Павел Шатев“ | Правдико

Правдико

   

Полагањето на психолошкиот тест од приемниот испит за VI генерација на кандидати за судии и јавни обвинители на Академија за судии и јавни обвинители „Павел Шатев“

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

logos

Полагањето на психолошкиот тест од приемниот испит, кој треба да го полагаат кандидатите за VI генерација на кандидати за судии и јавни обвинители на Академија за судии и јавни обвинители „Павел Шатев“, ќе се спроведе на 27 февруари (сабота) 2016 година во 10:00 часот во просториите на Филозовски факултет Св „Кирил и Методиј“, во Скопје.

 

Препорачуваме

Партнери на Правдико