Повик за доставување на трудови до ЗКПКМ | Правдико

Правдико

   

Повик за доставување на трудови до ЗКПКМ

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

advЗдружението за кривично право и криминологија во Македонија, во рамките на проектот “Зајакнување на улогата на одбраната во кривичната постапка во Република Македонија”, кој е финансиски поддржан од страна на Амбасадата на САД во Скопје, објави Повик за доставување на трудови до ЗКПКМ. Трудовите ќе бидат објавени во посебното издание на Македонската ревија за казнено право и криминологија.

Повеќе информации во однос на повикот за доставување на трудови, можете да добиете на следниот линк: Повик за трудови од ЗКПКМ.

Извор: Адвокатска комора на РМ

Препорачуваме

Партнери на Правдико