Прашалник за континуирана обука на адвокати од кривичната област | Правдико

Правдико

   

Прашалник за континуирана обука на адвокати од кривичната област

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

Адвокатската комора на Република Северна Македонија во соработка со Националниот центар за државни судови, со поддршка на INL при Амбасадата на САД во Република Северна Македонија е во фаза на подготовка на Програма за континуирана обука на адвокати од кривичната област во Северна Македонија.

Со цел идентификувањето на потребите за обуката во прилог објавуваме прашалник кој адвокатите анонимно треба да го пополнат на самиот линк најдоцна до 25.02.2023 година.

Прашалникhttps://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdx-k9Ln9rPKX204n5Eyp2goHdTlmr_uXwX9xco7c_rhZPx2w/viewform

Препорачуваме

Партнери на Правдико