Правдико

   

Правната клиника на своите членови им додели сертификати за учество во нејзината работа

© Copyright 2018 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

Правната клиника на своите членови им додели сертификати за учество во нејзината работа. Со овој настан се заокружи една успешна академска година исполнета со многу активности, многу пренесени искуства и знаења.

Координаторот на Правната клиника Асс М-р Ивона Шушак им се заблагодари на своите студенти за посветеноста, и им вети нови предизвици и искуствено учење со уште побогати содржини во следната академска година.

Деканот на Правниот факултет Проф. Д-р Горан Илиќ укажа наисториското значење на оваа организациона единица во промоцијата на правото и правдата во регионот. Укажа на нејзината препознатливост, и оттука препознатливоста на нашиот Правен факултет пред правната фела.

35241474_201523933807023_1595661422266679296_n
34885616_201524167140333_6126472691114311680_n
35243295_201524370473646_7360335096387207168_n
35332524_201524257140324_7998112768903348224_n
35294482_201523643807052_6790898312124825600_n
35288634_201523697140380_2239855135972917248_n
35205582_201523593807057_987820715480711168_n
35206634_201523547140395_2405985819601928192_n
35240028_201523520473731_8899654626563850240_n
35238210_201523380473745_5359828244323368960_n
35357429_201523417140408_4965231250739560448_n
35269592_201523330473750_5471508097077870592_n
35239722_201523277140422_7708347788051873792_n
35386801_201523197140430_1341440774713114624_n
35305988_201523160473767_1538089971234111488_n
35201873_201523103807106_3076033492673363968_n
35240074_201523027140447_836082523095171072_n
35151424_201523053807111_3040037023873236992_n
35240254_201522947140455_6135321187032498176_n
35143688_201522987140451_8234388613597495296_n
35241480_201522900473793_2871650494571347968_n
35238274_201522750473808_5869144707736535040_n
35225888_201522687140481_1224517303761108992_n
35271083_201522583807158_4048558326374465536_n
35235760_201522537140496_5404659310527512576_o
35240427_201522490473834_1210554987852070912_o
35295534_201522450473838_3905648134323175424_o
Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...

 

 

Партнери на Правдико