Пријавете се за напредна обука за новиот ЗКП главна раправа – модул 3 | Правдико

Правдико

   

Пријавете се за напредна обука за новиот ЗКП главна раправа – модул 3

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

logo (1)Академијата за судии и јавни обвинители во соработка и со финанска поддршка на Набљудувачката мисија на ОБСЕ во Скопје и ОПДАТ Програмата при Амбасадата на САД во Република Македонија, продолжува со реализација на специјализирани обуки за новиот Закон за кривична постапка. Напредната обука која се однесува на модул 3 – Главна расправа, е наменета за сите адвокати кои веќе ги поминале основните обуки.

Напредната обука за новиот Закон за кривична постапка Главна Расправа – модул 3, ќе се одржи во периодот од 03 – 05 Април 2014 година, во Скопје.

Сите колеги кои се заинтересирани да земат активно учество на оваа обука, задолжително да се пријават во Адвокатска комора на Република Македонија на е-маил. lawyermk@mba.org.mk најдоцна до 31 Март 2014 година.

Препорачуваме

Партнери на Правдико