Правдико

   

Промена на локацијата и работните простории на царинската испостава Велес

© Copyright 2018 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

Царинската управа Ве информира дека почнувајќи од 04.11.2019 година, царинската испостава Велес ќе се пресели и ќе отпочне со работа во нови работни простории на новоизбраниот држател на царински терминал ДПТУ Брако од Велес.

На отворен повик (02/2019) за држател на царински терминал избран е нов субјект – ДПТУ Брако од Велес, согласно што царинската испостава Велес  заклучно со 01.11.2019 година до 16:30 часот ке работи во досегашните простории на царинскиот терминал Макоил, а од 04.11.2019 година ќе започне со работа во новите работни простории на улица Раштански пат број 2 -Велес (поранешен царински терминал Брако).

Партнери на Правдико