Пронајдоци и патенти | Правдико

Правдико

   

Пронајдоци и патенти

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

Screenshot_1Оваа публикација е преведена и репродуцирана со дозвола од Светската организација за интелектуална сопственост (WIPO) која е сопственик на авторското право, а врз основа на оригиналната верзија на англиски јазик. Секретаријатот на WIPO не презема никаква финансиска или општа одговорност во однос на преводот или на трансформацијата на публикацијата.

Главната намена на оваа публикација е да понуди основни информации; истата не е наменета да претставува замена за професионален правен совет. Спомнувањето називи на фирми и на организации и на нивните веб-сајтови, не укажува на одобрување од страна на Светската организација за интелектуална сопственост.

Целото издание можете да го превземете ТУКА

Партнери на Правдико