Прв отворен ден на Кромберг & Шуберт во Илинден! | Правдико

Правдико

   

Прв отворен ден на Кромберг & Шуберт во Илинден!

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

Поради големата заинтересираност и бројните пораки кои беа испратени на Facebook страната на компанијата, Кромберг & Шуберт Македонија Бт ДООЕЛ – подружница Илинден го организира првиот отворен ден за сите заинтересирани во четврток, 25.05.2023 со почеток во 17:00 часот!

Сите кои сакаат да се запознаат со процесот на производство на кабелски снопови, организацијата во компанијата и природата на работата ги покануваме да ја посетат фабриката на Кромберг & Шуберт во Илинден.

При самата посета ќе биде организирана прошетка во погонот од страна на претставници на компанијата, презентација со најважните детали околу компанијата и исто така ќе има можност за сите заинтересирани да аплицираат за работа.

Превозот до и од фабриката ќе биде организиран од градовите Скопје, Велес, Свети Николе и Куманово и тоа:

Велес

o   Централна автобуска станица – 16:00 часот

Свети Николе

o   Астра Горобински Пат – 16:00 часот

Куманово

o   Агенција Јоцо Турс – 15:50 часот

Скопје

o   Факултет за Туризам и Менаџмент – 16:30 часот

o   Ист Гејт Мол на паркингот – 16:40 часот

o   Последна „50ка“ Маџари – 16:50 часот

 

Фабриката во Илинден постои помалку од една година но за овој период веќе се регрутирани 900 вработени кои изработуваат кабелски снопови за возилата BMW X1 и Mini Cooper Countryman.

Иако доста млада во своето постоење во Илинден, земено заедно со фабриката во Битола, оваа компанија обезбедува работа и грижа за повеќе од 6000 вработени, а вклучително со фабриката во Крушевац за 8000 вработени од регионот на кои секојдневно се труди да им ги подобри условите за работа и да им обезбеди стабилна работа и најразлични можности за развој и напредок.

Повелете, запознајте ги и уверете со работните услови кои оваа компанија ги нуди!

Партнери на Правдико