РАБОТИЛНИЦА: Член 8 од ЕКЧП – Право на почитување на приватниот и семејниот живот | Правдико

Правдико

   

РАБОТИЛНИЦА: Член 8 од ЕКЧП – Право на почитување на приватниот и семејниот живот

© Copyright 2020 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

Ве известуваме дека Академијата за судии и јавни обвинители Павел Шатев, во соработка и со финансиска поддршка на Инструментот за техничка помош и размена на информации (ТАIEX) на Европската Комисија, организира работилница на тема ,, Член 8 од ЕКЧП- право на почитување на приватниот и семејниот живот’’ која ќе се одржи онлајн во период од 19-20 октомври 2020 година.

Воедно Ве известуваме дека сите заинтересирани за учество на оваа работилница може да се пријават на имел e.pavlovska@mba.org.mk  или да се регистрираат самостојно преку следниот линк:

https://webgate.ec.europa.eu/TMSWebRestrict/Registration/#/pax/list/eyJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJldmVudGlkIjoiODAwNzUiLCJldmVudGludml0ZXJpZCI6IjIyOCIsInJvbGUiOiIxIiwidG9rZW50eXBlIjoxLCJ0aW1lc3RhbXAiOiIxNTk3Mzk1NzUxNjAxIn0.kHuSbXp6JLThO7E9E6GdtMKTVfQXzZANnSJc3G-U6_U

Детални информации за пристап на платформата преку која може да се следи работилницата ќе Ви бидат доставени дополнително.

Партнери на Правдико