Правдико

   

Работилница: Факторинг според законската рамка

© Copyright 2018 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

Академијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев“ во соработка со УСАИД организира работилница на тема „Факторинг според законската рамка“.

Работилницата ќе се одржи на 17 декември 2018 година во просториите на Академијата, ламела 1, со почеток во 11 часот.

Адвокатите кои се заинтересирани да земат учество, задолжително да се пријават во Адвокатската комора на Република Македонија на е-маил: lawyermk@mba.org.mk

Преземи документ: АГЕНДА

Партнери на Правдико