Работилница на тема:“Кривично-правни инструменти во ЕУ со фокус на конфискација на имот и одговорност на правните лица” | Правдико

Правдико

   

Работилница на тема:“Кривично-правни инструменти во ЕУ со фокус на конфискација на имот и одговорност на правните лица”

© Copyright 2020 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

logoАкадемијата за судии и јавни обвинители “Павел Шатев” во соработка и со финансиска подршка на Иструментот за техничка помош и размена на информации при Европската комисија (TAIEX), како и во соработка со ИПА Проектот “Поддршка во спорведувањето на реформите во кривичниот систем”, организира работилница на тема “Кривично-правни инструменти во ЕУ со фокус на конфискација на имот и одговорност на правните лица”.

Работилницата ќе се одржи во деновите 16 – 17 октомври 2014 година во хотел Арка во Скопје.

Сите колеги кои се заинтересирани да земат активно учество на оваа работилница, задолжително да се пријават во Адвокатска комора на Република Македонија на емаил: lawyermk@mba.org.mk.

Извор : Адвокатска комора на РМ

Партнери на Правдико