Работилница на тема “Закон за работните односи” | Правдико

Правдико

   

Работилница на тема “Закон за работните односи”

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

advАкадемијата за судии и јавни обвинители “Павел Шатев” во соработка и со финансиска поддршка на Инструментот за техничка помош и размена на информации (TAIEX)  на Европската Комисија, организира работилница на тема “Закон за работните односи”.  Работилницата е наменета за судии кои постапуваат во предмети за работни спорови од сите апелациони подрачја, адвокати и претставници од други релевантни институции.

Работнилницата ќе се одржи на 15 и 16 Октомври 2015 година /четврток и петок/ во Скопје (точната локација дополнително ќе биде утврдена).

Сите адвокати кои се заинтересирани да земат учество на оваа работилница, задолжително да се пријават во Адвокатска комора на Република Македонија на е-маил: lawyermk@mba.org.mk.

Препорачуваме

Партнери на Правдико