Правдико

   

Работилница на тема: „Жалбените постапки во заедничкиот европски систем за азил“

© Copyright 2018 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

Академијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев“  во соработка и со финансиска поддршка на  TAIEX организира работилница на тема: Жалбените постапки во заедничкиот европски систем за азил“.

Работилницата ќе се одржи на 26 и 27 октомври (четврток и петок) во хотел во Скопје (точната локација дополнително ќе биде утврдена).

Работилницата е наменета за адвокати, судии, претставници на МВР и на Министерството за прада, како и на Народниот правобранител.

Партнери на Правдико