Работилница за методологијата за вршење на внатрешна контрола на воспоставениот систем за заштита на личните податоци | Правдико

Правдико

   

Работилница за методологијата за вршење на внатрешна контрола на воспоставениот систем за заштита на личните податоци

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

167375_127588257310192_2226885_n1
Дирекцијата за заштита на личните податоци во соработка со Друштвото за консалтинг и информатички инженеринг Нет-Бит д.о.о. Скопје, организира Работилница за методологијата за вршење на внатрешна контрола на воспоставениот систем за заштита на личните податоци, која што ќе се одржи на 29.04.2015 година (среда) во просториите на Агенцијата за електронски комуникации (сала за обуки), со почеток од 10.00 часот. Оваа обука е наменета за контролори од областа осигурување.

Датум:
Среда, Април 29, 2015 – 10:00
Повеќе информации на obuki@privacy.mk.

Препорачуваме

Партнери на Правдико