Распоред на отворените денови за граѓаните во катастарот на недвижности | Правдико

Правдико

   

Распоред на отворените денови за граѓаните во катастарот на недвижности

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

Одделенија за катастар на недвижности Прилеп и Битола  и одделенија на Управата за имотно-правни работи Прилеп и Битола
15.9.2015   вторник  9 – 17 часот
16.9.2015   среда  9 – 17 часот

Одделенија за катастар на недвижностиДебар и Кичево одделенија на Управата за имотно-правни работиДебар  и Кичево

22.9.2015 вторник 9 – 17 часот

Центар за катастар на недвижности –Скопје (Карпош, Ѓорче Петров, Сарај) и Одделението на Управата за имотно-правни работи Карпош

28.9.2015 понеделник 9 – 17 часот
2.10.2015 петок 9 – 17 часот

Одделенија за катастар на недвижностиГевгелија и Валандово и одделенија на Управата за имотно-правни работиГевгелија и Валандово

6.10.2015 вторник 9 – 17 часот

Одделенија за катастар на недвижностиОхрид и Струга и одделенија на Управата за имотно-правни работиОхрид и Струга)

15.10.2015 четврток 9 – 17 часот
16.10.2015 петок 9 – 17 часот

Одделенија за катастар на недвижностиБерово и Делчево и  одделенија на Управата за имотно-правни работиБерово и, Делчево

20.10.2015 вторник 9 – 17 часот

Центар за катастар на недвижности – Скопје (Гази Баба, Илинден, Петровец) и Одделение на Управатаза имотно-правни работи Гази Баба

26.10.2015 понеделник 9 – 17 часот
30.10.2015 петок 9 – 17 часот

Одделенија за катастар на недвижности  Ресен и Демир Хисар иодделенија на Управата за имотно-правни работи Ресен и Демир Хисар

3.11.2015 вторник 9 – 17 часот

Одделенија за катастар на недвижностиКочани и Виница и одделенија на Управата за имотно-правни работиКочани и Виница

10.11.2015 вторник 9 – 17 часот

Одделение за катастар на недвижностиПробиштип и Свети Николе иодделенија на Управата за имотно-правни работи Пробиштип и Свети Николе

17.11.2015 вторник 9 – 17 часот
18.11.2015 среда 9 – 17 часот

Центар за катастар на недвижностиСкопје (Чаир, Бутел, Чучер Сандево) и Одделение на Управата за имотно-правни работи Чаир

23.11.2015 понеделник 9 – 17 часот
27.11.2015 петок 9 – 17 часот

Одделенија за катастар на недвижностиКавадарци и Неготино и одделенија на Управата за имотно-правни работиКавадарци и Неготино

1.12.2015 вторник 9 – 17 часот

Одделенија за катастар на недвижностиКратово и Крива Паланка иодделенија на Управата за имотно-правни работи Кратово и Крива Паланка

10.12.2015 четврток 9 – 17 часот

Одделенија за катастар на недвижности  Тетово и Гостивар иодделенија на Управата за имотно-правни работи Тетово и Гостивар

15.12.2015 вторник 9 – 17 часот
16.12.2015 среда 9 – 17 часот

Центар за катастар на недвижности –Скопје (Центар) и Одделение на Управата за имотно-правни работиЦентар

21.12.2015 понеделник 9 – 17 часот
25.12.2015 петок 9 – 17 часот

Одделенија за катастар на недвижностиВелес и Штип и одделенија на Управата за имотно-правни работиВелес и Штип

12.1.2016 вторник 9 – 17 часот

Одделение за катастар на недвижностиМакедонски Брод и Крушево иодделенија на Управата за имотно-правни работи Македонски Брод и Крушево

19.1.2016 вторник 9 – 17 часот
20.1.2016 среда 9 – 17 часот

Центар за катастар  на недвижности -Скопје (Кисела Вода, Сопиште, Зелениково, Студеничани) и Одделение на Управата за имотно-правни работи Кисела Вода

25.1.2016 понеделник 9 – 17 часот
29.1.2016 петок 9 – 17 часот

Одделение за катастар на недвижностиКуманово и Одделение на Управата за имотно-правни работи Куманово

2.2.2016 вторник 9 – 17 часот
3.2.2016 среда 9 – 17 часот

Одделенија за катастар на недвижностиРадовиши и Струмица и одделенија на Управата за имотно-правни работиРадовиш и Струмица

9.2.2016 вторник 9 – 17 часот
11.2.2016 среда 9 – 17 часот

Препорачуваме

Партнери на Правдико