Се подготвуваат измени во Законот за консолидација на заемјоделско земјиште | Правдико

Правдико

Виртуальное казино Vavada предлагает своим посетителям множество азартных игр, включая популярные слоты, рулетку и покер, а также другие развлечения. Главные достоинства Vavada - это простота использования интерфейса и обширный ассортимент игровых автоматов. Казино Vavada привлекает пользователей разнообразием бонусов и акций. Необходимо помнить о потенциальных рисках, связанных с азартными играми, и важно играть ответственно, устанавливая разумные лимиты на ставки.

   

Се подготвуваат измени во Законот за консолидација на заемјоделско земјиште

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.
sobranieОд досегашната примена на законот за консолидација на заемјоделско земјиште се согледаа определени технички проблеми при неговата имплементација кои пред се се однесуваат на доставувањето на поканите на учесниците во постапката, потребата од нивното застапување од полномошници, доуредување на работата на собранието на учесници, како и составот на комисиите за процена на вредноста на земјоделското земјиште во консолидационата маса.

Целта на овој закон е да се создадат услови за спроведување на поефикасна и потранспарента постапка за консолидација на земјоделско земјиште. Овој закон се заснова на истите начела на кој се заснова и Законот за консолидација на земјоделско земјиште.

Временската рамка за изготвување на предлог законот е од 17.03.2016 до 31.03.2016.

Препорачуваме

Партнери на Правдико