Семинар на тема “Јакнење на координацијата во борбата против неказнивоста во врска со наводите за повреди на човековите права и несоодветното полициско постапување” | Правдико

Правдико

   

Семинар на тема “Јакнење на координацијата во борбата против неказнивоста во врска со наводите за повреди на човековите права и несоодветното полициско постапување”

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

logo (1)Академијата за судии и јавни обвинители со финансиска поддршка на проектот – заедничка програма на ЕУ и Советот на Европа за јакнење на капацитетите на органите за спроведување на законот за соодветно постапување со здржани и осудени лица, организира семинар на тема “Јакнење на координацијата во борбата против неказнивоста во врска со наводите за повреди на човековите права и несоодветното полициско постапување”.

Семинарот на тема “Јакнење на координацијата во борбата против неказнивоста во врска со наводите за повреди на човековите права и несоодветното полициско постапување” ќе се одржи на ден 4 Јули 2014 година /петок/ во хотел Сириус, во Струмица.

Сите колеги кои се заинтересирани да земат активно учество на овој семинар, задолжително да се пријават во Адвокатска комора на Република Македонија на е-маил. d.georgiev@mba.org.mk најдоцна до 26 Јуни 2014 година.

Извор:  Адвокатска комора на РМ

Препорачуваме

Партнери на Правдико