Сентенци на Вишиот управен суд за имотни права, за права од пензиско и инвалидско осигурување и за даночни права | Правдико

Правдико

   

Сентенци на Вишиот управен суд за имотни права, за права од пензиско и инвалидско осигурување и за даночни права

© Copyright 2020 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

hammer-719066_960_720Вишиот управен суд на РМ го објави Билтенот број 11 кој содржи сентенци од специјализираниот судски Оддел за имотно–правна област и други права, од специјализираниот судски Оддел за пензии, права од пензиско и инвалидско осигурување и други права и од специјализираниот судски Оддел за финансиски, царински, даночни и други права кои судиите ги донеле и усвоиле на седница одржана на 03.10.2016.

Билтен бр.11. 2016 октомври – Сентенци

Партнери на Правдико