Сентенци на Вишиот управен суд | Правдико

Правдико

   

Сентенци на Вишиот управен суд

© Copyright 2020 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

Вишиот управен суд објави сентенци од специјализираниот судски Оддел за имотно-правна област и други права, специјализираниот судски Оддел за пензии, права од пензиско и инвалидско осигурување и други права, сентенци од специјализираниот судски Оддел за финансиски, царински, даночни и други права.

23970golema-735x400

Сентенците можете да ги проследите  во рамки на БИЛТЕНОТ БР.10 на Вишиот управен суд.

Препорачуваме

Партнери на Правдико