Правдико

   

Сентенци од Вишиот управен суд на РМ

© Copyright 2020 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

Работата по предметите во Вишиот управен суд, се одвива во три специјализирани судски оддели: специјализиран судски оддел за имотно – правна област и други права; специјализиран судски оддел за пензии, права од пензиско и инвалидско осигурување и други права и специјализиран судски оддел за финансиски, царински, даночни и други права.

knigi

 

– Виш управен суд Билтен број 1 – септември 2012   Преземи 

– Виш управен суд Билтен број 2 – декември 2012  Преземи

– Виш управен суд Билтен број 3 – јули 2013   Преземи

– Виш управен суд Билтен број 4 – декември 2013  Преземи

– Виш управен суд Билтен број 5 – јули 2014  Преземи

– Виш управен суд Билтен број 6 – декември 2014 Преземи

– Виш управен суд Билтен број 7 – јуни 2015  Преземи

– Виш управен суд Билтен број 8 – ноември 2015  Преземи

– Виш управен суд Билтен број 9 – декември 2015  Преземи

– Виш управен суд Билтен број 10 – март 2016 Преземи

– Виш управен суд Билтен број 11 – октомври 2016 Превземи

– Виш управен суд Билтен број 12 – април 2017 Преземи

– Виш управен суд Билтен број 13 – март 2018 Преземи

– Виш управен суд Билтен број 14 – јуни 2018 Преземи

– Виш управен суд Билтен број 15 – октомври 2018 Преземи

– Виш управен суд Билтен број 16 – март 2019 Преземи

Партнери на Правдико