Шанса да го претставите вашиот проблем од имотно правен карактер | Правдико

Правдико

   

Шанса да го претставите вашиот проблем од имотно правен карактер

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

kukaМинистерството за финансии – Управа за имотно правни работи во текот на месец јануари и февруари 2014 година ќе ја спроведе акцијата “ОТВОРЕНО СО УПРАВАТА ЗА ИМОТНО ПРАВНИ РАБОТИ”.

На овој начин граѓаните ќе можат  преку непосредна комуникација со  стручни тимови од Управата за имотно правни работи, да добиете стручна помош за решавање на Вашите проблеми од имотно правен карактер како што е откупот на дворно место и слично.

Акцијата ќе се реализира во просториите на подрачните одделенија на Управата за имотно правни работи ширум Македонија од 10:00 до 18:00 часот согласно следниот распоред:

20.01.2014: Берово и Делчево;

21.01.2014: Кисела Вода;

22.01.2014: Валандово;

23.01.2014: Велес;

24.01.2014: Виница и Пробиштип;

27.01.2014: Гевгелија;

28.01.2014: Гостивар;

29.01.2014: Дебар;

30.01.2014: Карпош;

31.01.2014: Битола и Демир Хисар;

03.02.2014: Кавадарци;

04.02.2014: Центар;

05.02.2014: Кочани;

06.02.2014: Кратово;

07.02.2014: Крива Паланка;

10.02.2014: Крушево;

11.02.2014: Куманово;

12.02.2014: Кичево;

12.02.2014: Македонски Брод;

13.02.2014: Неготино;

14.02.2014: Охрид;

17.02.2014: Прилеп;

18.02.2014: Чаир;

19.02.2014: Радовиш;

20.02.2014: Ресен;

21.02.2014: Свети Николе;

24.02.2014: Струга;

25.02.2014: Струмица;

26.02.2014: Тетово;

27.02.2014: Штип;

28.02.2014: Гази Баба;

Извор: Министерство за финансии

Препорачуваме

Партнери на Правдико