Советувања на тема: Законот за финансиска дисциплина и претпоставки за негова ефективна примена заради спречување на задоцнети плаќања | Правдико

Правдико

   

Советувања на тема: Законот за финансиска дисциплина и претпоставки за негова ефективна примена заради спречување на задоцнети плаќања

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

Здружението на правници на Република Македонија организира еднодневно советување на тема Законот за финансиска дисциплина и претпоставки за негова ефективна примена заради спречување на задоцнетите плаќања

За пријавување повеќе на овој линк

agenda-zakon-za-finansiska-disciplina

Препорачуваме

Партнери на Правдико