Советување: „Главна расправа, предлагање и изведување докази, директно, вкрстено и дополнително испитување, доказно рочиште“ | Правдико

Правдико

   

Советување: „Главна расправа, предлагање и изведување докази, директно, вкрстено и дополнително испитување, доказно рочиште“

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

Академијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев“ организира советување на тема Главна расправа, предлагање и изведување докази, директно, вкрстено и дополнително испитување, доказно рочиште“, кое што  ќе се одржи на 21 април 2017 година (петок) во просториите на Академијата 

Советувањето е наменето за судии од кривичните оддели и јавните обвинители од Апелационо подрачје Скопје како и за адвокати.

На советувањето свое излагање ќе имаат: г-а Габриела Гајдова, судија во Основен суд Велес,  г. Дељо Кадиев, адвокат од Скопје и г. Миле Костадинов јавен обвинител на Основно јавно обвинителство Кочани.

Препорачуваме

Партнери на Правдико