Советување: Медијација и арбитража | Правдико

Правдико

   

Советување: Медијација и арбитража

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

Академијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев“, во соработка со Европскиот институт  за јавна администрација (ЕИПА), организираат советување на тема „Медијација и арбитража“.

Академијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев“, во соработка со Европскиот институт  за јавна администрација (ЕИПА), организираат советување на тема „Медијација и арбитража“ кое ќе се одржи во период од 25-26 септември во просториите на Академијата.

На Советувањето свое излагање ќе имаат г-ѓа Роберта Рибиеро Оертел, адвокат и лидер на проектот, ЕIPA и г-дин Оливер Гашев, адвокат.

Адвокатите кои се заинтересирани за учество, треба да се пријават на е-маил адресата: lawyermk@mba.org.mk.

Препорачуваме

Партнери на Правдико