Правдико

   

Советување на тема „Факторинг според законската рамка“

© Copyright 2018 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

Академијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев“ организира советување на тема „Факторинг според законската рамка“ кое ќе се одржи 13 јули 2018 година во просториите на Академијата, ламела 1 со почеток во 10.00 часот.

Адвокатите кои се заинтересирани да земат учество, задолжително да се пријават во Адвокатската комора на Република Македонија на е-маил: lawyermk@mba.org.mk.

Партнери на Правдико