Советувањe на тема “Компјутерски криминал” | Правдико

Правдико

   

Советувањe на тема “Компјутерски криминал”

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.


adv
Академијата за судии и јавни обвинители “Павел Шатев” во соработка со ИПА Проектот “Поддршка во спроведувањето на реформите на кривичниот систем” и Адвокатска комора на Република Македонија организира две еднодневни советувања на тема “Компјутерски криминал”.

Двете еднодневни советувања ќе се одржат во просториите на Академијата за судии и јавни обвинители, во Скопје, на следните дати:

       – 18.06.2015 година /четврток/

       – 19.06.2015 година /петок/

Сите колеги кои се заинтересирани да земат активно учество на ова советување, задолжително да се пријават во Адвокатска комора на Република Македонија на емаил: lawyermk@mba.org.mk, со наведување на датумот на советувањето на кое сакаат да учествуваат.

Препорачуваме

Партнери на Правдико