Советување на тема „Конфискација“ | Правдико

Правдико

   

Советување на тема „Конфискација“

© Copyright 2020 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

Академијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев“ во соработка со Европскиот институт за администрација (ЕИПА) организираат советување на тема „Конфискација“.

Советувањето ќе се одржи во Академијата во периодот од 18-19 март 2020 година во просториите на Аакадемијата.

Авокатите кои се заинтересирани за учество на работилницата задолжително да се пријават на меил – lawyermk@mba.org.mk .

Партнери на Правдико