СОВЕТУВАЊЕ на темa: „Надомeст на штета причинета од управител на трговско друштво“ | Правдико

Правдико

   

СОВЕТУВАЊЕ на темa: „Надомeст на штета причинета од управител на трговско друштво“

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

logosСогласно Kаталогот за задолжителна континуирана обука  за судии, јавни обвинители, претседатели на судови и јавни обвинители на јавните обвинителства, Академијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев“ организира советување на тема: „Надомест на штета причинета од управител на трговско друштво“, кое ќе се одржи на 25 септември 2014 година (четврток), во просториите на Академијата, со почеток во 10:00 часот.

Советувањето се организира за судии од граѓанските оддели од сите апелациони подрачја.

Агендата согласно која ќе се одвива советувањето можете да ја преземете ТУКА

Извор: Академија за судии и јавни обвинители

Препорачуваме

Партнери на Правдико