Советување на тема : ,,Одговорност на правните лица” | Правдико

Правдико

   

Советување на тема : ,,Одговорност на правните лица”

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

sudija2Согласно Kаталогот за задолжителна континуирана обука  за судии, јавни обвинители, претседатели на судови и јавни обвинители на јавните обвинителства, Академијата за судии и јавни обвинители организира советување на тема „Одговорност на правните лица” што ќе се одржи на 14 февруари 2014 година, во просториите на Академијата, со почеток во 10:30 часот. 
Советувањето е наменето за судии од кривичните оддели и јавни обвинители од сите апелациони подрачја
Во рамките на советувањето излагања поврзани со темата ќе имаат:  Д-р Тодор Витларовјавен обвинител на Вишото јавно обвинителство Штип и г. Јаким Наумовадвокат од Скопје 
 
Агендата согласно која ќе се одвива советувањето можете да ја преземете ТУКА

Извор: Академија за судии и јавни обвинители

Препорачуваме

Партнери на Правдико