СОВЕТУВАЊЕ на тема: „Постaпкa по приговор против решeние со кое се дозволува присилно извршување“ | Правдико

Правдико

   

СОВЕТУВАЊЕ на тема: „Постaпкa по приговор против решeние со кое се дозволува присилно извршување“

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

Screenshot_1Академијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев“, согласно Каталогот на активности за задолжителната континуирана обука за судии, јавни обвинители, претседатели на судови и јавни обвинители на јавните обвинителства организира советување на тема: „Постапка по приговор против решение со кое се дозволува присилно извршување“. 

Советувањето е наменето за судии од граѓанските оддели од сите апелациони подрачја и претставници на Комората на извршители на РМ.  Предвидено е советувањето да се одржи на 3 јули (четврток) 2014 година во просториите на Академијата. 

Предавачи на советувањето ќе бидат г-ѓа Татјана Сусулеска, судија на Апелациониот суд Битола и г. Ѓорѓи Радојков, в.д. претседател на Основниот суд Скопје II. Програмата согласно која ќе се одвива работата дополнително ќе Ви ја доставиме.

Агендата согласно која ќе се одвива советувањето можете да ја преземете ТУКА

 

Препорачуваме

Партнери на Правдико