Советување на тема “Практична примена на членовите 2, 3 и 5 од Европската конвенција за човекови права”. | Правдико

Правдико

   

Советување на тема “Практична примена на членовите 2, 3 и 5 од Европската конвенција за човекови права”.

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

advАкадемијата за судии и јавни обвинители “Павел Шатев” во соработка со Адвокатска комора на Република Македонија организира советување на тема “Практична примена на членовите 2, 3 и 5 од Европската конвенција за човекови права”.

Советувањето ќе се одржи во просториите на Академијата за судии и јавни обвинители – ламела 1, во Скопје на ден 09.06.2015 година /вторник/.

Сите колеги кои се заинтересирани да земат активно учество на ова советување, задолжително да се пријават во Адвокатска комора на Република Македонија на емаил: lawyermk@mba.org.mk .

Препорачуваме

Партнери на Правдико