Советување на тема “Права на обвиниетите и бранителите во ЗКП и ЕУ – директивите за процедурални права”. | Правдико

Правдико

   

Советување на тема “Права на обвиниетите и бранителите во ЗКП и ЕУ – директивите за процедурални права”.

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

logo (1)Здружението за кривично право и криминологија во соработка со Амбасадата на САД во Република Македонија, организира советување наменето за адвокати на тема “Права на обвиниетите и бранителите во ЗКП и ЕУ – директивите за процедурални права”.

Советувањето ќе се одржи на ден 17 Декември 2014 година /среда/ во просториите на хотел Арка во Скопје.

Сите колеги кои се заинтересирани да земат активно учество на ова советување, задолжително да се пријават во Адвокатска комора на Република Македонија на е-маил. lawyermk@mba.org.mk  најдоцна до 10 Декември 2014 година.

Извор: Адвокатска комора на РМ

Препорачуваме

Партнери на Правдико