СОВЕТУВАЊE нa тeмa: ,, Службеност и определување на надомест за службеноста" | Правдико

Правдико

   

СОВЕТУВАЊE нa тeмa: ,, Службеност и определување на надомест за службеноста”

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

Screenshot_1Согласно Kаталогот за задолжителна континуирана обука  за судии, јавни обвинители, претседатели на судови и јавни обвинители на јавните обвинителства „Павел Шатев“ организира советување на „Службеност и определување надомест на службеноста“, што ќе се одржи на 2 јули 2014 година во просториите на Апелационен суд Битола со почеток во 10 часот. 

Советувањето е наменето за судии од граѓанските оддели од апелационото подрачје Битола.

Излагања поврзани со темата ќе имаат: г-а Јованка Никодиновска, судија на Апелационен суд Скопје и г-а Љубица Колиќ, Судија Основен суд Скопје 2 Скопје

 Агендата согласно која ќе се одвива Советувањето можете да ја преземете ТУКА

Извор: Академија за судии и јавни обвинители

Препорачуваме

Партнери на Правдико