Советување на тема: „Стек на кривични дела/Продолжено кривично дело (проблеми и искуства)“ | Правдико

Правдико

   

Советување на тема: „Стек на кривични дела/Продолжено кривично дело (проблеми и искуства)“

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

logos

Согласно Kаталогот за задолжителна континуирана обука  за судии, јавни обвинители, претседатели на судови и јавни обвинители на јавните обвинителства, Академијата за судии и јавните обвинители „Павел Шатев“ организира советување на тема: „Стек на кривични дела/Продолжено кривично дело (проблеми и искуства)“ коешто ќе се одржи на 20 март (петок) 2015 година, со почеток во 10 часот.  

Советувањето е наменето за судии од кривични оддели и јавни обвинители од апелационо подрачје Штип и учесници од МВР.

Излагање на горенаведената тема ќе има: д-р Тодор Витларов, јавен обвинител на Вишо јавно обвинителство Штип.
Темите кои ќе бидат опфатени во рамките на Советувањето се следните:

-Стек на кривични дела и продолжено кривично дело

-Проблеми и практични искуства

Агендата согласно која ќе се одвива советувањето можете да ја преземете ТУКА.

Препорачуваме

Партнери на Правдико