Советување на тема “Товар на докажување во постапки за заштита од дискриминација” | Правдико

Правдико

   

Советување на тема “Товар на докажување во постапки за заштита од дискриминација”

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

advАкадемијата за судии и јавни обвинители “Павел Шатев” во соработка со Адвокатска комора на Република Македонија организира советување на тема “Товар на докажување во постапки за заштита од дискриминација”, наменето за судии од граѓанските оддели од сите апелациони подрачја, адвокати и претставници на Комисијата за заштита од дискриминација.

Советувањето ќе се одржи во просториите на Академијата за судии и јавни обвинители, во Скопје на ден 19.06.2015 година /петок/.

Сите колеги кои се заинтересирани да земат активно учество на ова советување, задолжително да се пријават во Адвокатска комора на Република Македонија на емаил: lawyermk@mba.org.mk .

Препорачуваме

Партнери на Правдико