Советување: „Парични побарувања по сите основи од работен однос и конкурентска клаузула“ | Правдико

Правдико

   

Советување: „Парични побарувања по сите основи од работен однос и конкурентска клаузула“

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

Академијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев“ организира советување на тема „Парични побарувања по сите основи од работен однос (плата, надоместоци од плата и надомест на штета) и конкурентска клаузула“.

Советувањето е предвидено да се одржи на 18 декември (среда) 2019 година во просториите на Академијата, со почеток во 09.45 часот. Предавачи на советувањето ќе бидат м-р Санде Зиков, судија на Апелационен суд Скопје и Зоран Гичев, адвокат.

Препорачуваме

Партнери на Правдико