Советување: „Правото на штрајк и правна рамка за остварување соодветна заштита“ | Правдико

Правдико

   

Советување: „Правото на штрајк и правна рамка за остварување соодветна заштита“

© Copyright 2020 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

Академијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев“ организира советување на тема „Правото на штрајк и правна рамка за остварување соодветна заштита.“

Советувањето ќе се одржи на 12 јуни 2018 година во Академијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев“.

Излагачи на Советувањето ќе бидат д-р Зоран Михајловски, Универзитет Американ Колеџ Скопје и г. Тодор Поп Панев, престедател на основниот суд Свети Николе.

Адвокатите кои се заинтересирани да земат учество, задолжително да се пријават во Адвокатската комора на Република Македонија на е-маил: lawyermk@mba.org.mk.

Препорачуваме

Партнери на Правдико