Советување: „Судската пракса на ЕСЧП во врска со правото на сурогатство“ | Правдико

Правдико

   

Советување: „Судската пракса на ЕСЧП во врска со правото на сурогатство“

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

Академијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев“ во соработка и со финансиска поддршка на Инструментот за техничка помош и размена на информации (ТAIEX) на Европската Комисија, организира работилница на тема „Судската пракса на ЕСЧП во врска со правото на сурогатство“. Работилницата ќе се одржи во период од 10-11 јуни 2019 година (понеделник-вторник) во хотел во Скопје (точната локација дополнително ќе биде одредена). Адвокатите кои се заинтересирани за учество, треба да се пријават на е-маил адресата: lawyermk@mba.org.mk.

Препорачуваме

Партнери на Правдико